Miss.Roberts Admin
Kişi Sayfası Rep:: (9000/9000)
| Konu: Moderatör Başvuruları Ptsi Nis. 06 2009, 19:19 | |
| Burada moderaötür olmak için aşağıdaki formu dolduracaksınız.Ben ve İrem bir karar verip seçiceğimi kişiye özel mesaj ile bildireceğiz.Eğer başkası size özel mesaj atıp "Tebrikler mod. oldunuz"diye mesaj atarlarsa inanmayın lütfen.
Moderatör Olmak için Şartlar:
1. Moderatör olmak isteyen kişinin en az 50 mesajı olması lazım
2. Moderatör olmak isteyen kişinin en fazla 0 uyarısı olması lazım
3. Moderatör olmak isteyen kişinin sitemizde en az 4 paylaşım yapmış olması lazım
Başvuru Formu
Kullanıcı adınız: Gerçek adınız: Yaşınız: Deneyimleriniz(Hiç deneyiminiz yoksa ya yok yazın yada boş bırakın): Neden sitemizde moderatör olmak istiyorsunuz?: Hiç moderatör oldunuz mu?: Bu siteye ne kadar vakit ayırabilirsiniz?: -- Saat Hafta Sonu, -- Saat Hafta İçi Sitemizi neden tercih ediyorsunuz?: Miley'i ne kadar seviyorsunuz?: Sitemiz hakkında düşünceleriniz nelerdir?:
Üye saymız az olduğu için,sizi mod.yapabilme imkanımız biraz düşük.Ama eğer kendinizi gösterirseniz mod. olmayı hak edebilirsiniz.
En son Mileyceyda tarafından Ptsi Mayıs 04 2009, 15:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Miranda Forever Miley
Kişi Sayfası Rep:: (495/9000)
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları C.tesi Nis. 11 2009, 21:13 | |
| Kullanıcı adınız:Miranda Gerçek adınız:Tuğçe Yaşınız:13 Deneyimleriniz(Hiç deneyiminiz yoksa ya yok yazın yada boş bırakın):Admin,Süper Moderator,Özel Üye,Moderator,Grafiker,Genel Moderator,Paylaşımcı üye,Paylaşımcı Moderator,Designer Neden sitemizde moderatör olmak istiyorsunuz?:Çünkü burası MileyFan.Miley ismi geçmesi benim için yeterli. Hiç moderatör oldunuz mu?:Milyonlarca kez. Bu siteye ne kadar vakit ayırabilirsiniz?: -- Saat Hafta Sonu, -- Saat Hafta İçi :Tam net söyleyemem ama aktif üyelerdenimdir. Sitemizi neden tercih ediyorsunuz?:Çünkü tanıdığım ve sevdiğim bir çok miley fanı var. Miley'i ne kadar seviyorsunuz?:Çok seviyorum.canım benim. Sitemiz hakkında düşünceleriniz nelerdir?: Miley üstüne kurulmuş çok hoş ve şık bir site.Çok sevdim burayı. | |
|
Miranda Forever Miley
| |
Queen Admin
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Paz Nis. 12 2009, 16:22 | |
| 1.Flood yama lütfen 2.Ben kabul ediyorum ama Ceyda'nında olumlu cevap vermesi gerek. | |
|
Miss.Roberts Admin
| |
Miranda Forever Miley
| |
Miss.Roberts Admin
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Paz Nis. 12 2009, 17:11 | |
| Ayrıca her mod olan arkadaşlarımıza +100 Miley Gücü. | |
|
Prenses Mileyci
Kişi Sayfası Rep:: (170/9000)
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Cuma Mayıs 29 2009, 13:23 | |
| Kullanıcı adınız:Prenses Gerçek adınız:Selin Yaşınız:14 Deneyimleriniz(Hiç deneyiminiz yoksa ya yok yazın yada boş bırakın):Her turlu rutbeye sahip oldum Neden sitemizde moderatör olmak istiyorsunuz?:Cunku benimde corbada tuzumun olmasini istiyorum Hiç moderatör oldunuz mu?:6 kez Bu siteye ne kadar vakit ayırabilirsiniz?: 5 Saat Hafta Sonu, 5Saat Hafta İçi Sitemizi neden tercih ediyorsunuz?:cok guzel bir site icerigi de harika Miley'i ne kadar seviyorsunuz?:%100 Sitemiz hakkında düşünceleriniz nelerdir?:harika bir site icerigi de harika muhtesem bilgiler var
mod olmak istiyorum da | |
|
Queen Admin
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Cuma Mayıs 29 2009, 13:25 | |
| Ben onaylıyorum.Ceyda'nında onaylaması gerek ama o şuan açık değil Tabi onaylandıktan sonra göreve deneme mod.la başlican. | |
|